2020 A-Z ™ Google Ads (Adwords) Dijital Pazarlama Eğitimi – Cours Udemy gratuits



Éditeur : Nurettin Turgut

Prix : 49 $

Durée du cours :

->

Langue du cours : turc

La description

Merhaba Sevgili Öğrenciler;
Aklınıza takılan soruları bana sormaktan çekinmeyin.
Son öğrenci benim için çok değerlidir.

Bu kursa kim, neden kayıt olmalı sorularını ve giriş derslerini kursun giriş videolarında ücretsiz olarak paylaştım. Mutlaka bu ücretsiz dersleri izlemeni öneriyorum.

Eğitim, başlangıç ​​seviyesinden ILERI düzeye Kadar kapsamaktadır.En temel seviyeden, en ILERI seviyeye Kadar eğitim verilmektedir.Bu Kurs eğitmen tarafından öğrencilerinden gelen taleplere ve sorulara göre sürekli olarak güncellenmektedir.Eğitime Kayıt olduğunuzda eğitmene soru sorabilir ve en kısa sürede cevap alabilirsiniz.

KURS HAKKINDA

Google reklam uzmanı olmak ister misiniz?

lire plus  Cours accéléré de base de SQL - Avec SQL Server - Cours Udemy gratuits

Hedef kitlenizi bulmaya mı odaklanmak istiyorsunuz?

O halde doğru yerdesiniz!

Udemy’nin en geniş kapsamlı Google Ads (Adwords) Dijital Pazarlama Eğitimine hoşgeldiniz. Gerçek örnekler sur Google Ads dijital pazarlamayı öğreneceksiniz.

Google Ads (Adwords) Nedir?

  • Google’ın ücretli reklam servisi olan Google Ads, internette arama yapan kullanıcıları web sitenize çekmek ve dönüşüm hedefleriniz dahilinde aksiyon aldırmak için mükemmel bir dijital pazarlama aracıdır.

  • Dijital reklam mecrasında en çok kullanılan Google Ads Eğitimi ile Google üzerinden farklı stratejilerle tüm dijital kullanıcılara tanıtım ve reklam yapmayı öğreneceksiniz.

  • Annonces Google Eğitimi ile Google reklamcılığı geniş kapsamlı bir şekilde ele alınarak, bir Ads kampanyasının nasıl oluşturulacağı, yönetileceği ve nasıl optimiser edileceğini öğrenmiş olacaksınız.

  • Google Ads ile işletmenizi internet üzerinden tanıtın. Dijital reklamcılığı hemen deneyin.

lire plus  25 VLOOKUP Formulas Mastery Course (Deep Dive + Real Example) - Cours Udemy gratuits

İster kişisel bloğunuzu, ister firmanızın web sitesini yönetin; mutlaka hedef kitlenize ulaşmak için reklam vermelisiniz.



Telecharger ici

Laisser un commentaire

Aller au contenu principal