2020 Detaylı Facebook & Instagram Reklamcılığı Eğitim Seti – Cours Udemy gratuits



Éditeur : Nurettin Turgut

Prix : 49 $

Durée du cours :

->

Langue du cours : turc

La description

Sıfırdan İleri Seviyeye Facebook et Instagram Reklam Yöneticisi Olun. % 100 Uygulamalı. Kendi sosyal medya hesabınızı ve işletme hesabınızı profesyonel olarak yöneteceksiniz. Sosyal medya uzmanlığı yolunda adım adım ilerleyeceksiniz.

Entreprise Facebook, İnstagram işletme hesabı, Business Whatsapp, chatbotu, Facebook Pixel nedir nasıl kurulur? Nasıl reklam çıkmalıyız? Reklam çıkarken nelere dikkat etmeliyiz? Reklam incelikleri nelerdir? Nasıl hedefleme yapmalıyız? Kimlere nasıl reklam vermeliyiz gibi konuları ve daha fazlasının cevabını bu kursta bulacaksınız.

Kaliteli Görsel tasarım yapmayı, chatbot ile otomatik mesajlaşma yapıp zamandan tasarruf edip ürününüzü hızlı bir şekilde pazarlamayı sağlayacaksınız.

lire plus  Space Render 1.0: Intelligence artificielle dans l'animation 3D - Cours Udemy gratuits

Aynı zamanda web sitenizin durumunu sosyal medya üzerinden takip etmesini uzman seviyesinde öğrenmiş olacaksınız. Eğer e-ticaret yapiyorsanız, Internet üzerinden satış yapacaksanız, bu eğitimden edineceğiniz bilgiler ile satışlarınızı sosyal medya üzerinden arttırın ve rakiplerinizin önüne geçin.



Telecharger ici

Laisser un commentaire

Aller au contenu principal